Nytårsaften 2003-2004-2005
Same procedure as last year
Dinner for
two
Så blev det atter engang
nytårsaften og i år havde vi to gamle bestilt maden udefra, så her er menuen:
Nytårsmenu
2003
Hummer-cremesuppe
m/sauté af laks og urter.
Blomkålstimbale
m/skaldyr, lakserogn og kørvelskum.
Ande
rilettes
på bund af pluksalat m/revne trøfler og
trøffeldressing.
Oksemedaljon
m/morkelsauce, pom macaire og sauterede grønsager.
Le
Plancoetin med julesalat, ristede pinjekerner og rosiner i
Marc
Saint
Agure m/syltede blommer.
Chokolademuffins
og mandel-æbletærte m/brombæris
Og
her er lidt billeder til at illustrere
Bordet dækket.
Hummersuppen er klar hertil champagne.
Blomkålstimbalen og anderilletten.
Oksemedaljonen og tilhørende god rødvin.
Så er der spist op.
Og klar til deserten.
|